Van Uden Caravans

In ons geval proberen wij jouw vakantie zorgeloos te maken met de juiste caravan. Of deze nieuw of gebruikt is, wij vinden de perfecte match tussen jouw wensen en ons aanbod.

Bij ons bedrijf staat naast kwaliteit, service hoog in het vaandel maar bovenal zijn we er om jou te helpen!

Voor ons begint dit alles al in onze showroom, we luisteren graag naar je en geven advies om de juiste keuze te maken. Ook op het gebied van accessoires weten we een hele hoop te vertellen, een mover, voortent of schotel, bij ons ben je aan het juiste adres.

We zijn er trots op dealer te zijn van drie kwaliteitsmerken: Bürstner en Sprite en Sterckeman. Dat betekent dat onze specialisatie bij deze merken ligt en dat er ook een mooi aantal nieuwe en top occasions in onze showroom terug te vinden zijn. Natuurlijk vind je ook een groot scala aan andere merken bij ons terug.

Buiten de verkoop van caravans heeft van Uden Caravans een moderne, goed uitgeruste werkplaats waar goed opgeleide monteurs met jarenlange ervaring caravans en campers van onderhoud voorzien volgens de BOVAG specificaties. Ook schade aan alle merken caravans en campers herstellen wij met originele onderdelen waarop je BOVAG garantie krijgt. Wij nemen ook het tijdrovende contact met verzekeringsmaatschappijen over, jij meldt de schade, wij zorgen voor taxatie, expertise en financiële afhandeling. Wij zijn bij BOVAG aangesloten waardoor je verzekerd bent van een correcte en betrouwbare partner. Al met al: Je caravan of camper is bij ons in goede handen!

Merken

Bürstner
Sprite
Sterckeman

Route

van uden caravans

Adres

Jan Tinbergenstraat 6
5491 DC Sint-Oedenrode

0413 - 477 022

Stuur een e-mail
Bezoek onze website

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 –17.30
Zaterdag 09.00 – 16.00
Zondag Gesloten
2e Paasdag 10:00 – 16:00