Linberg

Bij Linberg is de sfeer altijd goed. Bij ons in de winkel in Molenschot komen kampeerders, wintersporters en wandelliefhebbers zich voorbereiden op hun vakantie. Zij hebben voorpret!

Wij mogen hen helpen om een mooie tijd te beleven samen met hun familie en vrienden en dat doen we bij Linberg al een hele tijd! Van oktober t/m maart is de begane grond gevuld met ski-artikelen en van maart t/m september met badmode. Het hele jaar door kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan kampeerspullen, wandelschoenen en outdoor-artikelen. 

De Caravanliefhebbers kunnen hun hart ophalen in onze showroom met een breed aanbod BOVAG occasions en nieuwe caravans van Hobby, Knaus & Weinsberg. Wie eenmaal een caravan bezit, kan voor onderhoud, montage én stalling terecht bij onze 2e vestiging: onze werkplaats. Deze is net als de winkel gevestigd aan de Rijksweg tussen Breda en Tilburg. Onze medewerkers doen er alles aan om je veilig op weg te helpen. Wat beide vestigingen bindt, is het enthousiasme om iedereen een zorgeloze vakantie te bieden. Gastvrijheid en een luisterend oor is bij ons standaard. Waar ben je naar op zoek en hoe wil jij je vakantie gaan beleven? Wij helpen je graag met advies op maat!

Merken

Hobby
Knaus
Weinsberg

Route

linberg2x

Adres

Rijksweg 231
5124 NA Molenschot

+31 (0)161-41 12 46

Stuur een e-mail
Bezoek onze website

Openingstijden

Maandag Gesloten
Diandag 9:00 – 18:00
Woensdag 9:00 – 18:00
Donderdag 9:00 – 18:00
Vrijdag 9:00 – 20:00
Zaterdag 9:00 – 17:00
Zondag Gesloten