Isabella Win & Korting Festijn

Hier vindt u de producten van Isabella die u kunt winnen of waarop korting wordt gegeven. Alle producten worden caravandealer breed verloot.

Isabella FREJA 1 1

WINACTIE 1. Isabella Freia | Opvouwbare relaxstoel

Deze opvouwbare relaxstoel heeft een traploos verstelsysteem waardoor je altijd wel een stand vind die voor jou het meest relaxed is.

Het ergonomische design en het (afneembare)hoofdkussen dragen ook hun steentje bij aan het comfort van deze vouwstoel. De Freja heeft een sterk stalen frame en kan een gewicht aan tot 120 kg. Dit vernuftige frame maakt het mogelijk om de stoel vanaf beide kanten in te vouwen waardoor hij dus heel weinig ruimte in neemt. Misschien is de Freja relaxstoel wel de ultieme vouwstoel om mee te nemen op vakantie!

Flex Grey Windscreen Basic 1

WINACTIE 2. Flex Grey 3-delig Windscherm | Grijs

Lekker uit de wind! Staat de wind pal op de voortent? Dan is een windscherm een optie.

Dan kun je toch lekker uit de wind een boekje lezen op de camping. De basis bestaat uit drie delen die aan elkaar geritst worden. Dit Flex 3-delig windscherm van Isabella is grijs en heeft drie ramen, waarvan twee in een ronde vorm, zoals je van Isabella gewend bent. Het windscherm is 4,60 x 1,40 meter.

SF image Natura Cup 4 1

KORTINGSACTIE 3. Natura Cups | 4 stuks

Deze Isabella Natura mokken kunnen in de vaatwasser en zijn zeer goed bestand tegen koffie, thee en andere verkleuringen van eten.

Verder hebben de mokken een siliconen ring aan de onderkant om wegglijden te voorkomen. Deze elegante mokken zijn gemaakt van 80% herbruikbaar materiaal. 

4 x Koffiemokken: Adviesprijs € 30,00, nu slechts voor € 19,95