Caravancenter Cor van den Oever

Caravancenter Cor van den Oever is de caravanspecialist van Herpen en omgeving. Wij hebben zowel nieuwe als gebruikte caravans en wij voeren alle soorten reparaties en onderhoud uit. 

Al ruim 30 jaar kunnen eigenaren van een caravan rekenen op de uitstekende service van Caravancenter Cor van den Oever. Wij bieden u een echt totaalplaatje! Een caravan is een investering voor de lange termijn. U geeft één keer geld uit en kunt dan jarenlang genieten van uw vrijheid tijdens heerlijke vakanties. Het gevoel van kamperen, maar wel droog zitten: veel beter wordt het wat ons betreft niet. Daarom is Caravancenter Cor van den Oever al 30 jaar uw steun en toeverlaat bij alles rond uw mobiele huis.

Zo kunt u in onze showroom dan ook een kijkje komen nemen tussen alle caravans. U hebt de keuze uit prachtige gloednieuwe exemplaren, maar ook voordelige tweedehands.

Maar wij zijn meer dan caravandealer.

Naast onze showroom beschikken wij over de volgende mogelijkheden:

  • Een goed uitgeruste werkplaats en garage. 
  • Onderhoud en waar nodig reparaties. Zelfs voor schadeherstel kunt u bij ons terecht. Wij zijn BOVAG-gecertificeerd en kunnen uw caravan dus van interieur tot motor herstellen. 

Onze deskundige medewerkers laten u graag de mogelijkheden zien en denken altijd mee over een goed passende oplossing. Wij helpen u met plezier verder.

Merken

Adria
Caravelair

Route

download v13

Adres

Rootskamp 2
5373 KD Herpen

0486 - 76 27 60

Stuur een e-mail
Bezoek onze website

Openingstijden

Maandag Gesloten (verkoop en winkel)
Dinsdag 9:00 – 17:00
Woensdag 9:00 – 17:00
Donderdag 9:00 – 17:00
Vrijdag 9:00 – 17:00
Zaterdag 9:00 – 16:00
Zondag Gesloten